Over mij

Benieuwd wie er achter deze blog zit? Dan zal ik mezelf maar even voorstellen. Bij sommigen sta ik bekend als ‘die kleine blonde’, maar over het algemeen ga ik door het leven als Linda. Ik ben een 28-jarige Limburgse die al veel te vaak verhuisd is maar nu alweer een tijdje is neergestreken in Utrecht. Op deze blog schrijf ik over dingen die me bezig houden en waar ik mee worstel als twenty-something die toch echt ooit eens volwassen hoort te worden.

Ik ben zolang ik me kan herinneren al gek op taal en schrijven en heb daar ook mijn baan van gemaakt als redacteur. Verder woon ik samen met mijn vriend Niels en ik zou willen dat ik daar ook een hondje aan toe zou kunnen voegen, maar dat zit er helaas nog even niet in met onze drukke levens.

Ohja, en dan heb ik natuurlijk ook nog hobby’s. Ik vul mijn tijd graag met hardlopen, uiteten gaan, yoga, boeken lezen, naar de film gaan, series kijken, dansen, reizen en naar concerten gaan. Ik ben gek op rockmuziek, superheldenfilms en hamburgers. Heb je verder nog prangende vragen voor mij? Stuur dan gerust een berichtje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *