Categorieën
Leven

Happy List #7

Ik heb al een paar dagen zo’n ontzettend goede zin. Het zonnetje scheen zo lekker de afgelopen week en dan komen die lentekriebels meteen naar boven. Aan het einde van de winter hebben we volgens mij allemaal echt weer behoefte aan zonnestralen, fluitende vogeltjes en blauwe luchten. Ik word er in ieder geval altijd heel blij van als de eerste tekenen van de naderende lente al te zien zijn op straat. Maar er is meer waar ik op het moment heel blij van word.

  • ’s Morgens naar het station fietsen terwijl het licht is en ’s avonds weer terug fietsen na mijn werk terwijl het licht is. Het is gedaan met de donkere maanden, yes!
  • Op de snelweg rijden terwijl de zon langzaam ondergaat. De lucht krijg dan van die mooie kleuren en daar kan ik echt eindeloos naar kijken.

lente

  • €550,- euro terug krijgen van de belastingdienst. Altijd fijn, zo’n meevaller.
  • Eindelijk weer naar mijn werk kunnen na een week ziek thuiszitten met kiespijn. Dan voel je je opeens super productief en alles gaat veel makkelijker.
  • Hardlopen in het zonnetje. Ik had een tijdje een motivatiedipje, maar nu sta ik steeds weer te trappelen om mijn hardloopschoenen aan te trekken. Hardlopen blijft nu eenmaal een van mijn grote liefdes en in het voorjaar is het nog leuker dan anders.
  • Op zoek gaan naar leuke appartementjes en dromen over welke meubelen ik allemaal wil gaan kopen. Mijn vriend en ik willen graag verhuizen naar een groter appartement en het is zo leuk om daar over te fantaseren. Hopelijk hebben we snel het perfecte appartement in Den Bosch gevonden.
  • Me alvast verheugen op het festivalseizoen in de zomer. Ik heb mijn tickets voor de festivals Best Kept Secret en Rock Werchter al gekocht en de voorpret is minstens net zo leuk als de festivals zelf. Playlist beluisteren, overleggen welke bands je wilt zien en welke niet, I love it!
  • Mijn vriend is deze maand begonnen met zijn eerste diensten als redacteur bij NOS Sport. Hij werkte al op een andere afdeling van de NOS, maar nu mag hij ook werken op de sportredactie. Laat dat nou net zijn droombaan zijn. Ik ben ontzettend blij voor hem dat het zo goed gaat met zijn werk en dat hij zijn dromen waar kan maken.
  • Alle feestdagen en de bijbehorende vrije dagen die eraan komen. Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en ga zo maar door. Ik heb totaal geen moeite met al die extra vrije dagen, hmm!
  • Uit eten gaan met de hele familie. Ik vind het altijd leuk om iedereen weer eens te zien en bij te kletsen.

Zijn jullie ook zo blij dat de lente eraan lijkt te komen? Ik kan niet wachten tot ik weer lekker in de zon kan zitten met een boek in de tuin van mijn ouders.

2 reacties op “Happy List #7”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *