Happy list #6

Het lijkt alsof we in de zomermaanden allemaal moeiteloos door het leven huppelen, maar dan komen de grijze wintermaanden en dan ben je opeens een stuk minder vrolijk. Een goede tijd om eens stil te staan bij alle leuke dingen in je leven. Hoe doet je dat dan? Heel simpel, door je hersenen te kraken en alles op te schrijven wat er maar opkomt in je hoofd. Hier werd ik de afgelopen tijd blij van:

 • Een (tijdelijke) baan. Ik ben voorlopig een maandje, misschien uiteindelijk wel langer, aan het werk bij een bedrijf dat zich bezighoudt met wandel- en fietsroutes. Het werk bestaat uit het schrijven en nakijken van teksten en laat dat nou net mijn lievelingswerk zijn. Ook de dagelijkse routine is lekker na wekenlang thuiszitten.
 • In een donker hoekje van een lade een verdwaalde boekenbon vinden en dan meteen twee boeken bestellen die ik al heel lang wilde hebben.
 • Dikke truien, grote sjaals en laarzen aan. Ik houd enorm van comfortabele kleding en dat past perfect bij herfstweer.

sweather weather

 • Mijn hardlooprondje een keertje overslaan als het keihard regent. In plaats daarvan nam ik een warme douche en kroop ik met een boek en warme chocolademelk mijn bed in, hmm. Het is ook belangrijk om lief te zijn voor jezelf.
 • Mijn strenge sportregime opgeven en gewoon blij zijn met hoe mijn lichaam er nu uitziet, want eigenlijk ben ik gewoon prima zoals ik ben. Die realisatie geeft rust.
 • Mijn hardloopblessure is zo goed als over en ik ben weer rustig aan het opbouwen naar 5 kilometer. Als je een tijdje niet hebt gelopen is het weer extra fijn. Ik kan niet wachten tot ik weer aan mijn snelheid kan gaan werken.
 • Winter Glow thee en pepernoten.

large

 • Een heel weekend zonder plannen en dan gewoon doen waar je zin in hebt. Beetje uitslapen, urenlang in bed blijven liggen, beetje lezen, beetje sporten, misschien een wandeling door het bos als het niet regent. Even bijtanken na een drukke week.
 • Weekendjes in Limburg bij mijn familie. Het is altijd weer fijn om mijn ouders, mijn broer en mijn schoonouders te zien. Lekker bijkletsen en stiekem het hele huis leegeten, gnagna.
 • Mijn lieve vriendje die op dit moment naast me ligt te slapen. Toegegeven van zijn gesnurk word ik wat minder blij, maar voor de rest is het een schatje.

 

Ja, life is good op het moment en ik geniet er met volle teugen van. Geen winterdip voor mij. Hopelijk gaat het met jullie net zo goed.

5 thoughts on “Happy list #6

  1. Ik ben er via via ingerold, dus ik kan je verder ook niet echt helpen. Helaas vind je niet zo vaak vacatures voor dit soort werk :( Succes met zoeken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *