Happy List #5

Er was een tijd dat ik bijna iedere week wel een gratitude-lijstje maakte. Soms op mijn blog, meestal in een van mijn vele opschrijfboekjes. Ondertussen is het weer heul, heul lang geleden dat ik bewust stilstond bij de fijne, kleine dingetjes in het leven. Momenteel vul ik mijn dagen met heel veel research, interviews doen, het schrijven van artikelen en angstvallig bijhouden hoeveel weken ik nog heb voor mijn einddeadline. Ik wil graag in juni afstuderen en dat zorgt af en toe voor lichte paniek. Met dit lijstje wil ik mezelf dus even herinneren aan alle fijne dingen. Een kleine geruststelling voor mezelf. Dit maakte me de afgelopen tijd blij:

1. ‘Comfort Food’, een kookboek van Jamie Oliver met de heerlijkste recepten. Vandaag probeerde ik een recept uit voor hamburgers en die waren goddelijk. Voor de rest staan onder andere nog    homemade marshmallows, schnitzels met aardappelsalade en bacon sandwiches op de planning.

2. Schaamteloos afleveringen van ‘Hart of Dixie’ bingewatchen. Dan komt een paar griepverschijnselen opeens wel goed uit. Fijn excuus ;)

3. Hardlopen. Intervallen om sneller te worden, langere lopen, een rustige run om mijn hoofd leeg te maken. Het maakt me gelukkiger dan ooit.

4. Om maar even in de sport-mood te blijven. De weekplanningen van Tone it up. Het was nog nooit zo makkelijk om mijn hele lichaam te trainen, zonder lichaamsdelen over te slaan.

5. Dit parfum van Dolce & Gabbana. Geen goedkoop grapje, maar je hoeft maar één keer te spuiten en dan ruik je voor de rest van de dag heerlijk naar vanille, sandelhout, framboos en ander lekkers.

6. Warme, zachte truien. Ik weet dat veel mensen dit koude weer haten, maar ik vind het heerlijk om lekker weg te kunnen duiken in warme kleren. De basic truien van H&M zijn favoriet bij mij.

7. Deze playlist luisteren als ik bezig ben met studeren. Ik word er zo lekker relaxed van.

8. Alle fijne films die in de bios draaien of bijna uitkomen. Vorig weekend zag ik al ‘The Imitation Game’ en voor de rest zou ik nog graag ‘Bird Man’ en ‘Mortdecai’ zien. Niets beters dan een avondje wegkruipen  in een andere wereld met een flinke bak popcorn.

9. Het boek ‘Yes Please’ van Amy Poehler. Ik ben helemaal fan door haar geweldige rol in de serie Parks and Recreation. In dit boek is ze net zo hilarisch als in de serie. Love it!

10. Koffie! Mijn lifesaver als ik weer eens vroeg op weg moet naar een interview. In de donkere wintermaanden wil ik stiekem alleen maar slapen de hele dag en een kopje koffie haalt me enigzins uit die zombiestaat.

Liefs, Linda

One thought on “Happy List #5

  1. Hihi, ik heb dus gisteren pas geleerd wat "bingewatching" betekent. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat je dus af en toe lekker series achter elkaar aan door blijft kijken. Ik heb dat de afgelopen tijd met de eerste twee seizoenen van Game of Thrones gedaan hihi (het weer was toch niet zo denderend).
    Fijn lijstje trouwens, ik hou echt heel erg van dit soort lijstjes. Ze zijn altijd zo leuk om te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *