the Happy List #2

Vorige week zondag hield ik me meteen niet aan mijn goede voornemen om iedere zondag een lijstje met fijne dingen te plaatsen. Mijn opa is enkele dagen daarvoor overleden en alle happy dingen waren toen natuurlijk ver te zoeken. Hij was al lang ziek en hij heeft gevochten tot de laatste seconde. Hij had meer pijn dan een mens kan, en hoort te moeten, verdragen en in dat opzicht is het maar goed dat hij nu rust heeft gevonden. Het blijft natuurlijk toch moeilijk om afscheid te nemen van iemand. Het is belangrijk om ook in zulke tijden aandacht te besteden aan dingen waar je blij van wordt. Daarom dus nu een verlate Happy List, maar dan van 2 weken.

1.  ‘Fifty shades of Grey’ uitlezen. Het is niet helemaal mijn soort verhaal en toch heb ik het boek verslonden. Je wilt gewoon weten wat er precies aan de hand is met Christian. Ik twijfelde tijdens het lezen van het boek of ik de andere delen wel wilde lezen, maar ik MOET weten hoe het verder gaat met Ana en Christian.
2. Het yoga workout filmpje dat Annemerel rondstuurde en waar ik flinke spierpijn van krijg aan mijn benen. Geen enorme inspanningen en toch spierpijn. Daar houd ik van!
3. Nieuwe lenzen indoen. Dat frisse gevoel vind ik iedere maand weer fijn.
4. Heerlijk sappige nectarines met de mooiste kleuren.

5. Het zonnetje dat eindelijk zijn gezicht weer eens liet zien. Alle deuren en ramen open, lezen in de tuin, totdat de zon ondergaat en zoveel mogelijk buiten zijn.
6. Met de hele familie bij elkaar zijn en toch weer kunnen lachen, ondanks alle verdriet.
7. Deze playlist met liedjes uit the O.C.
8. Met de trein reizen zonder een enkele minuut vertraging. Lekker een boekje lezen, een beetje slapen of gewoon uit het raam kijken.

9. Een dagje uit naar de Beekse Bergen. Gekke aapjes kijken en alle andere mooi beesten.
10. Eten bij de KFC. Frietjes met hot wings en coleslaw.. zo lekker!
11. De laatste 3 punten voor mijn assessment krijgen en op die manier mijn propedeuse binnenslepen. Oh yeah!
12. Nieuwe sportkleren kopen en belangrijker nog.. Nieuwe sportschoenen! Mijn oude sportschoenen waren versleten en ik kreeg steeds pijn aan mijn voeten. Nu kan ik weer lekker hardlopen met mijn nieuwe schoenen.

Liefs, Linda

4 thoughts on “the Happy List #2

  1. Nog gecondoleerd met het overlijden van je opa :(. Wel tof dat je toch nog de kracht hebt genomen om een happylist te kunnen schrijven :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *