Happy list #4

Het  is alweer héél lang geleden dat ik een lijstje plaatste met dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd. (Lees: meer dan een jaar geleden). Ik vond daarom dat het er wel weer eens tijd voor was. Bij deze:

De nieuwe cd van Katy Perry. Lekker ongegeneerd meeblèren met de meest cheesy liedjes. Deze is mijn favoriet.

Het concert van John Mayer afgelopen dinsdag. Die stem, dat gitaarwerk.. prachtig :)

Tony Chocolonely karamel zeezout. Het is de hype helemaal waard en sinds deze smaak aan het vaste assortiment is toegevoegd verkoopt de AH bij mij in de buurt het ook.

De herfstvakantie doorbrengen in Berlijn met mijn vriend. Het was heerlijk (blog volgt nog).

Het Michelberger hotel in Berlijn. Lekker ontbijtbuffet, fijne lobby om drankjes te drinken in de avond en wat rond te hangen en de meest fijne muziek de hele dag (the Smiths ’s morgens bij het ontbijt <3)

Het sporten eens een keer overslaan en de hele avond lui op bed liggen. Beetje blogs lezen, beetje How I Met Your Mother kijken.

Mijn boblijn die ik vorige week liet knippen. Na meer dan 10 jaar lang haar had ik er helemaal genoeg van, dus ik ben erg blij met mijn nieuwe coupe. En ik ben nu heerlijk snel klaar met föhnen.

Yogales en dat ik de spierpijn in mijn benen van het hardlopen weg voel trekken tijdens de les. Niets zo lekker als verkrampte benen eens goed stretchen.

Mijn nieuwe bijbaantje bij een internetapotheek. Niet meer verkleumen aan de kassa in de supermarkt, want mijn god.. wat was het daar altijd koud. Nu zit ik lekker warm achter een computertje.

Hebben jullie ook fijne dingen gedaan de afgelopen dagen :) ?

Liefs, Linda

5 thoughts on “Happy list #4

  1. Ik heb gisteren in de stromende regen op een terrasje in Eindhoven bier zitten drinken met een oud-huisgenoot. Wel onder een luifel met terrasverwarming, maar toch. En dat was enorm gezellig!

  2. How I met Your Mother met Tony's is de perfecte combinatie wat mij betreft :)
    Ik heb de afgelopen twee dagen echt twee fijne dagen gehad, dat je je gewoon echt super voelt. Heel fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *