Werken & bloggen

Bloggers met een fulltime baan, die iedere dag braaf een nieuwe post schrijven op hun blog. Het is voor mij een raadsel hoe ze dat voor elkaar krijgen. Als een gek schrijven in het weekend en alles inplannen, dat is denk ik het antwoord. Maar dan nog.. hoe lukt het ze? Ik ben nog steeds bezig met mijn stage bij het Limburgs Dagblad. Iedere doordeweekse morgen sleep ik mezelf om half 7 van mijn warme bedje naar de douche. Een uurtje later stap ik aangekleed, verzorgd en met een volle buik in de bus. Dan neem ik de trein en nog een bus en uiteindelijk kom ik dan om 9 uur aan op  mijn vertrouwde werkplekje in Maastricht.

Bron

Ik breng mijn dagen door met de halve stad doorkruisen, gezellig kletsen met mensen onder het mom van ‘interviews afnemen’, heel veel bellen en lekker schrijven. Ik vind het erg leuk om te doen, maar het is wel enorm vermoeiend. Als ik geluk heb zit ik om kwart voor 6 weer in de trein terug naar Heerlen, maar meestal haal ik dat niet. Meestal ben ik pas na 7 uur thuis. Het enige wat ik dan nog wil is eten, comfortabele kleding aantrekken en me nestelen op de bank. Boeken lezen, internetten, series kijken, hersenloos tv-kijken en soms een rondje hardlopen.. perfect om even bij te komen van de werkdag.

Bloggen past er gewoon niet tussen nu. Natuurlijk zou ik ’s avonds wel kunnen schrijven, maar ik heb er gewoon echt geen puf voor. Ik kan geen leuke onderwerpen bedenken om over te schrijven en het wil allemaal niet. In het weekend schrijven is dan natuurlijk een optie, maar daar is het weekend me stiekem te kostbaar voor. Ik besteed mijn vrije tijd liever aan winkelen, eindeloos hardlopen, uitslapen en naar de bioscoop gaan. Respect dus voor alle bloggers die het wel voor elkaar krijgen om hun blog te onderhouden. Someday I’ll get there too..

Liefs, Linda

5 Antwoorden op “Werken & bloggen”

  1. Haha, we zitten in hetzelfde schuitje. Je doet het in ieder geval beter als ik. Ik schrijft echt nauwelijks nog.. maar ja, het komt wel weer als we klaar zijn met stage. Succes nog de laatste weken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *