Wennen aan een nieuwe stad

Ik zou zo graag een regelmatige blogroutine hebben, maar ik heb het iedere keer weer veel te druk met ehh.. tja, leven. Is dat erg? Ik denk van niet. We brengen zoveel tijd door op internet en op onze smartphones dat het juist goed is om af en toe even wat te minderen. Mijn blog is niet mijn werk, het is enkel een hobby. Dat geeft meteen de vrijheid om te schrijven of juist niet te schrijven wanneer ik dat wil. De maand juni heb ik vooral nodig gehad om te wennen aan Den Bosch, de stad waar ik sinds het eerste weekend van juni woon. Een ding is zeker.. Ik hou nu al zo veel van deze stad!

home

Het verhuizen van Tilburg naar Den Bosch verliep heel vlot. Het ene moment stond ik al mijn spullen in een doos te laden in Tilburg en het andere moment draaiden we het laatste lampje in de fitting in Den Bosch. Met hulp van mijn ouders en mijn schoonouders is het gelukt om binnen één dag al onze spullen te verhuizen, nieuwe meubels op te halen bij Ikea én alles in elkaar te zetten. Probeer dat maar eens met z’n tweetjes voor elkaar te krijgen. Op dag twee maakte ik nog een tripje naar Ikea met mijn vriend om nog wat spulletjes te halen en sindsdien hebben we vrijwel alles wat we nodig hebben. Er zijn nog wel wat spullen die ik zou willen hebben. Denk aan een grote spiegel, een bureau, plantjes om alles aan te kleden en nog wat extra lampjes. Maar dat komt allemaal wel. Voor nu ben ik vooral heel erg tevreden met ons mooie plekje. Geen dronken buren die midden in de nacht schreeuwen voor je deur, geen veel te kleine studio meer waar je constant je tenen stoot. Het is zó fijn hier!

De verhuizing was dus zo gepiept, maar wennen aan een nieuwe stad duurt iets langer. De eerste twee weken had ik constant een soort vakantiegevoel, omdat alles zo nieuw is. Ondertussen voel ik me wel al goed thuis in deze prachtige stad. Ik vind het hier duizend keer mooier dan in Tilburg, alleen al door de mooie binnenstad en alle prachtige historische panden. Daarnaast heb ik een mooi natuurgebied gevonden voor mijn hardlooprondes en ik heb me ingeschreven bij een sportschool. Nu alleen nog een leuke yogastudio vinden en me inschrijven bij een nieuwe huisarts en tandarts. Dan is eindelijk alles geregeld voor hopelijk heel veel gelukkige jaren met mijn vriend in Den Bosch.

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *