Terug naar het studentenleven

Ik heb mijn stage bij Dagblad de Limburger afgesloten met een mooie 7. Ik heb heel veel fijn, positief commentaar gekregen en ook feedback over dingen waar ik nog aan moet werken. Het kan natuurlijk altijd beter, maar ik ben tevreden met mijn stage. Ik heb drie hele leerzame maanden gehad en ik heb hele leuke dingen mogen doen, maar stiekem ben ik ook wel blij dat ik nu weer gewoon lekker de student uit mag hangen. Ik ben nog niet bepaald klaar voor ‘the working life’, want tjonge.. wat zijn dagen bij de krant lang en vermoeiend. Zeker als je daarna nog een uur onderweg bent voordat je echt thuis bent.

Nu is het weer tijd voor schoolweken met minstens één dag vrij en colleges die op z’n vroegst pas om half 10 beginnen. Ik denk dat ik daar nu extra goed van kan genieten. Eindelijk weer eens een beetje vrij tijd om boeken te lezen, series en films te kijken, me een extra keertje om te draaien in bedje, uit te gaan en heel veel te sporten.Oh, en natuurlijk ook nog studeren voor mijn tentamen volgende week dinsdag.

www.weheartit.com

Gisteren nam ik samen met mijn vriend de trein vanuit Zuid-Limburg naar Tilburg. Terug naar onze kamer, eindelijk! Het was een halve volksverhuizing. Probeer maar eens je halve kledingkast, laptop, schoolspullen en nog veel meer mee te slepen in het openbaar vervoer. Het was geen pretje, maar we hadden het er voor over. Rooie striemen op onze handen en pijn aan onze rug en schouders door alle zware spullen.. but we made it!

Morgen ga ik lekker meteen naar de sportschool. Het klinkt misschien een beetje maf, maar dat heb ik echt gemist tijdens mijn drie maanden in Limburg. Ik vind het heerlijk om op de loopband te rennen als het buiten koud is en ik heb weer zin in groepslessen. Deze maand wil ik sowieso veel sporten en zo gezond mogelijk eten. Ik ga proberen zo min mogelijk frisdrank te drinken en snoep te eten.. en dat is nogal een opgave voor een zoetekauw als ik. We zullen zien hoe dat uiteindelijk gaat, maar vandaag heb ik in ieder geval geen frisdrank of snoep naar binnen gewerkt. Het begin is dus in ieder geval gemaakt en voor de rest ga ik het volgens mij prima naar mijn zin hebben nu ik weer écht student mag zijn!

Liefs, Linda

6 Antwoorden op “Terug naar het studentenleven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *