Super Sunday

Volgens mij zijn mijn gebeden, die jullie delen uit de reacties te merken, uit de vorige blog verhoord want wat was het prachtig weer vandaag! ’s Morgens vroeg straalde de zon al en ik werd gewekt door de stralen die mijn kamer binnen wisten te dringen. Vrolijk en vol energie stond ik 5 minuten later naast mijn bed. Een vrije dag lag voor me, want ik hoefde helemaal niets te doen voor school. Vorige week had ik tentamenweek en ik heb al mijn tentamens gehaald. Totaal zorgeloos was ik vandaag dus en vastbesloten om er de ultieme fijne zondag van te maken.

Ik begon de dag met een lekker ontbijtje en daarna was het tijd om mijn hardloopschoenen aan te trekken om eindelijk weer eens te rennen in de buitenlucht. Vorig jaar begon ik met de programma ‘Start to Run’. Ik hield het vol tot ongeveer de 8ste week (van de 10) en toen stopte ik ermee. Ik weet niet eens maar waarom ik precies stopte. In de tussentijd rende ik wel eens op de loopband in de sportschool, maar dat kan in de verste verte niet tippen aan buiten hardlopen.

 

Vandaag begon ik weer helemaal bij les 1. Ik heb snel last van verzuring in mijn kuiten, dus het is belangrijk voor mij om het rennen langzaam op te bouwen en met Start to Run gaat dat prima. Het opbouwen gaat misschien wel erg langzaam, maar dan heb je tenminste geen last van blessures. Een nadeel ervan is dat je niet je eigen muziek kunt luisteren, omdat je gebonden bent aan de liedjes die er gebruikt worden in het programma. Dat neem ik maar voor lief, want ik vind het erg fijn dat ik op deze manier zelf niet hoef te timen wanneer ik precies moet beginnen en stoppen met rennen. Ik hoop gewoon dat ik het deze 10 weken volhoud, zodat ik een half uur aan een stuk kan rennen met mijn eigen muziek.

Het rennen ging prima en ik heb genoten van het zonnetje op mijn gezicht. Verder heb ik nog een stuk gereden in de auto. Raampje een stukje open, radio keihard aan met alleen maar leuke, vrolijke liedjes en het mooie Limburgse landschap om doorheen te rijden.. heerlijk! Ik hoop dat jullie net als ik genoten hebben van deze eerste lenteachtige zondag en laten we met z’n allen hopen dat er nog veel meer van zulke zondagen zullen volgen.

Liefs, Linda

5 Antwoorden op “Super Sunday”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *