Sunday morning, rain is falling.

Ik weet niet hoe het bij jullie zat in de rest van het land, maar in het zuidelijke puntje van Limburg was het weer vandaag grijs, regenachtig en zo mistroostig als maar kan. Mijn planning voor vandaag maakte dat niet veel beter, want die bestond uit het samenvatten van allerlei teksten voor school tot ik erbij neerviel. Mijn tentamens zijn pas begin juni, maar tussendoor ga ik nog een weekje naar Berlijn met school en er zullen wel nog allerlei dingen tussenkomen. Daarom ben ik nu alvast druk bezig met samenvattingen maken.

Hier heb ik me vandaag doorheen geworsteld.

Je kunt je natuurlijk duizend leukere bestedingen van een zondag bedenken dat een studeerdag, maar ik probeer zulke dagen altijd toch een beetje leuk te maken voor mezelf. Ik sliep uit tot half 11, want als je uitgerust bent kun je, je veel beter concentreren en gaat alles veel makkelijker.. en extra lang in je bedje liggen is natuurlijk ook gewoon heel fijn. Ik begon de dag met een lekker ontbijtje met versgebakken broodjes, een sapje en aardbeien en toen was het tijd om aan de slag te gaan. Maar niet zonder fijne muziek. Ik luisterde de nieuwe cd van Jason Mraz (aanrader! Zelfs als je zijn vorige album niet zo leuk vindt, want dat album vind ik ook niks), de nieuwe cd van Keane, Colbie Caillat, John Mayer en John Legend.
                                                                                              Eerst even lekker ontbijten.
Tussendoor rende ik buiten een rondje. Dwars door alle regen heen, want wachten tot het droog werd was een onmogelijke taak vandaag. Ik ben inmiddels bij week 8 van Start to Run beland en ik rende zonder problemen twee keer 11 minuten en nog een keertje 8 minuten. Het gaat de goede kant op. Daarna was het tijd voor een warme douche en de laatste bladzijden samenvatten van mijn boek.. en KLAAR! Vanavond heb ik dan tijd om mijn leesboek uit te lezen en de finale van the Ultimate Dance Battle te kijken. Al met al was het dus toch niet zo’n slechte dag.
Hoe maken jullie studeerdagen aangenaam?
Liefs, Linda

3 Antwoorden op “Sunday morning, rain is falling.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *