Studeren & Owl City

Het is tijd voor een snelle update. Ik schrijf schandelijk weinig de laatste tijd en dat voor een studente journalistiek. Ik moest me schamen! Het punt is dat ik erg weinig tijd heb. Ik zit lange dagen op school en heb vervolgens nog een kamertje dat zo af en toe schoongemaakt moet worden en bovendien moet er ook gekookt worden. Je snapt het al.. er blijft nauwelijks nog tijd over om mijn blog te onderhouden. Daarom even een update in puntjes, zodat jullie weer op de hoogte zijn:

– Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor journalistiek als studie. Ik vind het echt heel erg leuk om te doen en ik kan niet wachten om nog meer en meer te leren. Op dit moment leren we hoe je nieuws vindt en hoe je nieuwsberichtjes schrijft. Het moeilijkste voor mij is dat je moet schrijven in bondige zinnen en ik ben geneigd om veel te lange zinnen te maken, maar ik begin het langzaam te leren.

– Ik had nooit gedacht dat het ‘huishouden’ doen zoveel tijd kost. Koken, afwassen, de was doen, schoonmaken.. ik heb het er maar druk mee. Ik vind het wel heel leuk om op kamers te wonen samen met mijn lieve vriend, maar het moet wel erg wennen. Ik raak er wel iedere week meer aan gewend. Ik begin mijn kamer langzaamaan ook een beetje als thuis te zien, dus het komt helemaal goed.

– Crazy, stupid, love is echt een super leuke film. Zeker heengaan dus! Het lijkt echt een typische meisjesfilm, maar dat valt reuze mee. Je kunt dus gerust je vriendje meeslepen naar deze film. Het beste van de hele film is een punt waarop alles samenkomt.. en meer zeg ik niet. Go and see for yourself!

– Owl City is echt goed en leuk live. Ik ging gisteravond naar een optreden van Owl City in de 013 en ik had er eerlijk gezegd niet teveel van verwacht. Recensenten zijn meestal erg negatief over optredens van Owl City. Er wordt vaak geschreven dat Adam Young niet kan zingen en daar ben ik het niet mee eens. Het was niet het meeste zuivere zangwerk dat ik ooit heb gehoord, maar slecht was het zeker niet. Mocht je ooit de kans krijgen om Owl City live te zien, laat je dan vooral niet afschrikken door slechte kritieken. Recensenten zijn gewoon verbitterd ;)

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *