Op vakantie in Kroatië!

Zondag is het eindelijk zover. Dan ga ik op vakantie naar Kroatië! Samen met mijn vriend en zijn moeder rijden we naar Kroatië. Mijn vriend en zijn ouders komen uit Bosnië en Kroatië en ze spreken ook Kroatisch, dus ik heb mijn persoonlijke reisgidsen bij me. Als we in Kroatië aankomen gaan we eerst een dagje op bezoek bij familie en daarna zullen mijn vriend en ik een week doorbrengen
in een appartementje bij het strand in Vodice. De moeder van mijn vriend gaat meteen door naar Banja Luka (Bosnië) om daar familie te bezoeken.

Na een weekje zonnebaden en zwemmen worden mijn vriend en ik weer opgehaald en dan gaan wij ook nog een paar dagen naar Banja Luka. Mijn vriend wil natuurlijk graag zijn oma, opa en andere familie zien en bovendien is er pas een nieuw zwembad geopend in Banja Luka, waar we ook graag eens een kijkje willen nemen.

Het zal een lekkere luie vakantie worden met veel zwemmen, zonnebaden, lezen, lekker eten en wat door de stad slenteren. Ik heb alvast veel zomerse kleding, een hele stapel boeken en veel zonnebrandcrème klaargelegd. De weervoorspelling is in ieder geval al prachtig: alleen maar zon en minstens 30 graden iedere dag. En voor zover ik het kan zien op foto’s op internet is Vodice zelf ook prachtig. Ik tel de dagen af tot zondag!

Liefs, Linda

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *