Lucky Day

Ik geloof dat ik vandaag wel mag spreken van een geluksdag. Vanmorgen stapte ik met trillende handjes in de auto van mijn rijleraar om voor eens en altijd te bewijzen dat ik kan autorijden, met andere woorden: ik had mijn rijexamen. Helemaal vlekkeloos verliep het ritje niet. Ik kan je vertellen dat je gekke dingen gaat doen in een auto als je trillerig bent van de zenuwen, zoals als een kip zonder kop achter andere auto’s aanrijden en je daarna pas bedenken dat, dat nou niet bepaald het veiligste was om te doen. Gelukkig vond mijn examinator mijn rijkunsten ruim voldoende en sprak hij rond 9 uur vanmorgen de, voor mij legendarische, woorden ‘Je bent sowieso geslaagd’ uit. Mijn rijleraar is echt een lieve, grappige man en de rijlessen waren altijd een feestje bij hem, maar op een gegeven moment ben je gewoon klaar om zelf te gaan rijden en ga je, je rijlessen alleen nog maar met tegenzin tegemoet. Ik was dan ook dolgelukkig toen tot me doordrong dat eindelijk de tijd is aangebroken om in mijn eentje achter het stuur te kruipen en het allemaal zélf te doen.

Ik ben vandaag meteen mijn rijbewijs aan gaan vragen op het gemeentehuis, maar helaas duurt het dan nog 5 werkdagen voordat het rijbewijs klaar is. Jammer genoeg valt er voor mij ook nog een weekend tussenin, dus ik kan mijn rijbewijs pas over een week ophalen. Ik wil zo graag eens rijden in de auto van mijn ouders, maar dat zal dus nog even moeten wachten. Geduld is een schone zaak, zullen we dan maar zeggen.

Door het behalen van mijn rijbewijs leefde ik vandaag al op een roze wolk en als klap op de vuurpijl kreeg ik vandaag ook nog een mailtje van Studielink: Ik ben ingeloot voor Journalistiek. Ik droom al vanaf groep 8 van deze studie en ik kan werkelijk niet wachten om te beginnen.Vandaag was dus echt een topdag voor mij en de toekomst wordt minstens net zo mooi als vandaag. Laat maar komen allemaal.. ik ben er klaar voor!

Liefs, Linda

2 Antwoorden op “Lucky Day”

  1. Dankjewel :)
    Ik had rijles van Pierre Kuczera.
    Het fijne aan zijn lessen vond ik vooral dat hij altijd rustig blijft al haal je de gekste dingen uit. Zijn lessen kosten wel €42,- voor 1 uur en dat is relatief best duur, dus als je echt op de prijs moet letten zou ik naar iets anders zoeken.
    Hij heeft trouwens geen site, maar dit is zijn nummer 0621570154 als je interesse hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *