Lazy sunday

Ik hou echt enorm van een luie zondag op z’n tijd, vooral als het buiten grijs en regenachtig is. Er is niets fijner dan eens geen wekker zetten en lekker uitslapen, de hele dag in pyjama en zonder make- up rondlopen en vooral niet te actief worden. Het is natuurlijk wel vakantie en dan kun je alle rust krijgen die je maar wilt zou je zeggen, maar ik heb het toch best druk. Ik werk als caissiรจre om een beetje bij te verdienen voor Sziget en het komende studentenleven en doe daarnaast nog allerlei leuke dingen. Nou moet ik toegeven dat mijn werkweek deze week niet zo heel druk was. Ik stond wel een aantal dagen ingepland als reserve, maar hoefde uiteindelijk maar 1 dag van 8 tot 5 te werken en de rest van de week heb ik vakantie gevierd. Zo zwaar heb ik het dus helemaal niet gehad, maar toch was het heerlijk om uit te slapen. Volgende week moet ik wat meer dagen werken en het is fijn om daar uitgeslapen aan te beginnen.. Tadaa, er is altijd wel een reden te vinden voor lui rondhangen!

Ik heb vandaag het 1e seizoen van Sex and the City gekeken. Ik heb verschillende afleveringen gezien op tv en ik geloof dat ik het laatste seizoen ook intensief gevolgd heb, maar ik moet bekennen dat ik SatC nog nooit van de eerste tot de laatste aflevering heb gezien en daar breng ik nu dus verandering in. Ik vind het heel leuk om te kijken en een goede vervanging nu ik Gilmore Girls helemaal van begin tot eind heb gekeken.

Verder keek ik vandaag met een schuin oog naar de Tour de France en ondertussen las ik ‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’. Dat klinkt misschien als een raar boek en het is eigenlijk ook wel een raar verhaal, maar het is wel echt een aanrader. Het verhaal gaat over, hoe verrassend, een 100 jarige man die uit het raam van zijn bejaardentehuis klimt en er op uit gaat. Hij ‘steelt’ een koffer van een criminele bende en dat zorgt voor wilde achtervolgingen. Daarnaast wordt uitgebreid de geschiedenis van de man verteld die bestaat uit ontmoetingen met onder andere Truman, Churchill en Stalin. Het is dus eigenlijk een bizarre bewerking van de geschiedenis en het is met heel veel humor geschreven.. kopen dus, als je op zoek bent naar een goed boek!

Ik kookte Chili Con Carne en smulde dat op samen met mijn vriendje en dat was mijn dag alweer zo’n beetje. Nu ga ik lekker door met Sex and the City kijken, totdat ik moe genoeg ben om te gaan slapen.. Heerlijk!
Ik hoop dat jullie allemaal ook een fijne zondag hebben gehad.

Liefs, Linda

2 Antwoorden op “Lazy sunday”

  1. De 100-jarige man vond ik ook echt een geniaal boek! En bedankt voor je tip over 'Het opzienbarende incident van de hond in de nacht', ik voeg die ook toe aan mijn must-read lijstje :)

  2. Ja, echt geweldig bedacht door de schrijver.. Ik vind het echt altijd knap hoe iemand zo creatief kan zijn om zo'n gek verhaal te schrijven. Ik moet 'het opzienbarende ..' ook nog lezen, dus hij staat ook nog op mijn lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *