Inpakken, uitpakken en weer inpakken

Mijn leven bestaat op dit moment voornamelijk uit heel veel dingen inpakken, aangezien ik aanstaande dinsdag alle spullen naar de kamer in Tilburg ga verhuizen. Ik zal je een ding vertellen: Ik had nooit gedacht dat je zóveel spullen nodig hebt als je op kamers gaat. Qua meubels valt het enorm mee, want het blijft natuurlijk een klein studentenkamertje. Een bed, ladekast, kleerkast, tafel met twee stoelen en ijskastje past nog wel, maar dan staat alles ook zo’n beetje vol. Waarom het dan toch zoveel spullen zijn? Nou, dat komt dus voornamelijk door alle keukenspullen die je nodig hebt. Alleen al een servies neemt aardig wat dozen in beslag en wat dacht je van pannen, bestek, een waterkoker, een broodrooster en alle kleine dingetjes zoals een pizzasnijder. Die pizzasnijder is trouwens wel erg essentieel, want ik heb zo’n gevoel dat pizza’s een grote voedingsbron zullen vormen in mijn studententijd.. Al zal ik natuurlijk ook proberen om zo nu en dan eens iets gezonds te koken, al is het maar omdat ik anders een dikzak word.

Dinsdag wordt de auto en aanhanger dus volgeladen met álles wat er maar mee moet naar Tilburg: van droger tot fiets tot gordijnen en ga zo maar door. De meubels zijn voornamelijk afkomstig uit de Ikea, dus eenmaal aangekomen in Tilburg gaan we dingen in elkaar zetten tot we erbij neervallen. Dinsdagavond is mijn kamertje dan volledig ingericht (op ijskast en wasmachine na) als alles volgens plan verloopt en dan kunnen mijn vriendje en ik er gaan wonen.

Eerst hebben we echter nog een megasupergeweldig festival te gaan in Boedapest, genaamd Sziget en laat dat nou net het andere ‘inpak’- gedeelte van mijn leven bepalen op dit moment. Vrijdag stappen we in de middag op de 3FM- trein en dan gaan we 12 dagen lang feesten, naar muziek luisteren en van de zon genieten. 12 dagen lang feesten op een festival.. je snapt het al, dat betekent dat er heel veel kleren mee moeten en die moet ik ook nog eens allemaal meenemen in mijn backpack. Tot nu toe nam ik mijn festivalspullen altijd in aparte tassen mee met mijn slaapzak etc. los in mijn handen, maar dat is echt niet te doen. Vandaar dat ik dit jaar dus een backpack heb gekocht. Ik moet alleen nog uit gaan zoeken hoe je zo’n rugzak inpakt op een manier dat het niet enorm zwaar wordt en dat ik er ook mijn slaapzak in kan stoppen.. dat zullen wel wat uurtjes frustratie en proppen worden. Achja, het komt allemaal wel goed en ik heb er superveel zin in! Ik hoop dat jullie allemaal ook een fijne zomervakantie hebben!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *