Ik ga verhuizen!

Een paar weken geleden schreef ik over de onmogelijke zoektocht naar een appartement in Den Bosch van mijn vriend en mij. Op dat moment zag ik het helemaal niet meer zitten, maar het is toch gelukt. Komende woensdag krijgen we de sleutels van ons nieuwe optrekje in Den Bosch en volgend weekend gaan we al verhuizen. Ik heb er zo ontzettend veel zin in. Ik kan nergens anders meer aan denken en zelfs mijn dromen gaan over verhuizen.

Something new

Het is nog niet zo lang geleden dat we een afspraak planden voor een bezichtiging van een loft in Den Bosch, vlakbij het station. Die loft beviel ons wel en een paar dagen later hoorden we al dat al onze documenten goed waren gekeurd door de verhuurder. We konden het bijna niet geloven toen we een mailtje kregen van de verhuurder. Eindelijk verhuizen! Sindsdien is mijn leven een wirwar van meubels uitzoeken, energie en internet regelen voor onze loft en nog veel meer zaken die komen kijken bij verhuizen. Probeer dat allemaal maar eens voor elkaar te krijgen in 1.5 week. Op dit moment moet dus logischerwijs alles even wijken voor onze verhuizing. Genoeg sporten per week, tv-programma’s bijhouden en uitgebreid koken kan wel weer als we eenmaal op ons nieuwe plekje wonen.

Zoals ik al zei is ons nieuwe appartement een loft. De loft is meer dan twee keer zo groot dan onze huidige studio. Daar ben ik vooral erg blij mee, want nu hebben we veel te weinig ruimte. Verder hoeft mijn vriend veel minder ver naar zijn werk te rijden vanuit Den Bosch, dus dat is ook heel erg prettig. Als ik eerlijk ben, ben ik zelf gewoon wel toe aan een nieuwe stad. Ik heb het hartstikke naar mijn zin gehad in Tilburg, maar na 5 jaar heb ik zin in iets nieuws. Mijn reistijd naar mijn werk blijft ongeveer hetzelfde vanuit Den Bosch. Helemaal prima dus. Het appartementencomplex waar we gaan wonen is ongeveer een jaar geleden volledig opgeknapt en er ligt al een mooie houten vloer in onze loft. We hoeven zelf dus vrijwel niks te doen aan het appartement. Het is een kwestie van meubels erin zetten en alles inrichten. Heerlijk! Verder beschikt het complex over een parkeergarage én een dakterras. Vooral over dat laatste ben ik zelf heel enthousiast. Het treinstation en het centrum van de stad ligt op loopafstand, dus de ligging is ook helemaal perfect. Wat mij betreft is het echt een perfect plekje. Ik kan niet wachten om er te gaan wonen!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *