Hello world

Ik was al heel lang van plan om een eigen blog te maken en toch kwam het er nooit van. Ik bleef het maar vooruitschuiven met gedachten als ‘ik houd nu al mijn dagboek niet bij, hoe zal dat dan wel niet gaan met een blog’. Vandaag besloot ik dat je op die manier nooit ergens komt en dus besloot ik het er gewoon eens op te wagen. Ik vind het fijn om nu een eigen plekje op het web te hebben om mooie liedjes, films, boeken, foto’s , ideeën en ook verhalen te verzamelen en te delen met hen die het willen lezen. Nu ziet het er allemaal nog een beetje armzalig uit besef ik zelf, maar daar gaat verandering in komen. Ik zal hard op zoek gaan naar een mooie achtergrond en me een beetje verdiepen in opmaak en dan wordt alles beter.

Ik ben sinds enkele weken in het bezit van mijn VWO- diploma en heb op dit moment de langste vakantie die ik ooit zal hebben in mijn hele leven. Na deze vakantie zal ik journalistiek gaan studeren in Tilburg en aangezien dat een eindje van mijn woonplaats in Zuid- Limburg ligt ga ik op kamers, samen met mijn vriend. Aanstaande vrijdag krijgen we de sleutel en dan kunnen we gaan klussen in ons nieuwe studentenstulpje. Eerst is het echter nog even tijd voor het echte vakantie vieren: veel boeken lezen, zwemmen, 2 weken lang naar een festival in Hongarije genaamd Sziget en helaas af en toe werken om alles te kunnen bekostigen. Verder zal ik vanaf nu mijn vakantie dus ook vullen met het schrijven van blogs en op die manier ook meteen mijn schrijfkunsten een beetje bijhouden in deze luie tijden, wat nooit slecht kan zijn voor een aankomend journaliste.

Eén reactie

  1. Wat leuk om te ontdekken dat je bent begonnen met bloggen Linda! 😀 Ik kom zeker af en toe langs en wens je heel veel geluk met je nieuwe studie en huisje. Geniet nu eerst maar van Sziget en je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *