Een kijkje in mijn loft

Het voelt als de dag van gisteren dat ik samen met mijn vriend van Tilburg naar Den Bosch verhuisde, maar ondertussen wonen we toch al 2.5 maand in onze mooie loft. Beetje bij beetje begint het steeds meer een thuis te worden. Er zijn nog steeds genoeg dingen die ik graag anders wil. Zo wil ik bijvoorbeeld nog een grote boekenkast om al mijn boeken in kwijt te kunnen, een werkplekje met een computer, een grote passpiegel, een mat bij de bank, iets moois aan de muur en ga zo maar door. Onze loft is dus nog niet af, maar ik laat je gewoon even zien hoe het er op dit moment uitziet.

IMG_2075

Dit is het uitzicht vanaf de bank. Links zie je de gitaren van mijn vriend, in het midden natuurlijk de tv en rechts een veel te klein boekenkastje. Daar komt snel een grotere kast voor in de plaats, zodat ik al mijn boeken kan verplaatsen van mijn ouders naar mijn huis.

IMG_2074

Onze heerlijke hoekbank! Mijn vriend en ik hebben zo’n 5 jaar in een studio gewoond waar geen bank in paste, dus we zijn hier héél blij mee. We hebben de afgelopen maanden ook al heel wat op de bank gezeten en gelegen. Heerlijk. De wand achter de bank bestaat uit drie grote ramen die aan de stoep grenzen.

IMG_2076

De eettafel!

IMG_2077

IMG_2078

IMG_2079

De keuken is niet al te groot, maar wel heel fijn. Op de achtergrond zie je het slaapgedeelte van onze loft met een grote kledingkast.

IMG_2080Dit is het slaapgedeelte van ons apparatement. Ik kon niet zo’n goede foto maken, omdat het hier vrij donker is. Er is hier namelijk geen raam, maar eigenlijk vind ik het wel lekker als het donker is in de slaapkamer. Mijn vriend heeft vaak avonddiensten en zo kan hij daarna lekker uitslapen, zonder last te hebben van licht van buiten.

Zoals je misschien wel ziet moeten we alles nog een beetje aankleden, maar dat komt allemaal nog. Verder hebben we nog een ruime badkamer en een berging waar de wasmachine en de droger en een heleboel prulletjes staan. Bovenop ons appartementencomplex hebben we een gezamenlijk dakterras waar je met mooi weer heerlijk van het zonnetje kunt genieten. We wonen op steenworp afstand van het station van Den Bosch en van het centrum van de stad. Het is hier echt héérlijk wonen! Ik geniet er iedere dag weer van. Nu alleen nog even sparen voor alle meubels die we nog willen aanschaffen om ons huisje compleet te maken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *